BURDUR / BUCAK - Hüseyin Türker Ortaokulu

ETWINNING DUVARIMIZ

Okulda düzenlenen tüm eTwinning projelerinden ve etkinliklerinden öğrencileri haberdar etmek için ve öğrencileri eTwinning konusunda bilinçlendirmek için üzerine resim ve proje tanıtım afişlerinin asılabileceği bir etwinning duvarı yapıldı.

Burdur-Bucak Hüseyin Türker Ortaokulu teknoloji ve tasarım öğretmeni Abdil Eren tarafından okulda bulunan tüm  öğrencileri etwinning projelerinden haberdar etmek için okulun giriş salonuna  üzerinde etwinning logosunun bulunduğu bir duvar resmi çizildi. Şubat ayında oluşturulan bu duvarın resim çizimlerine öğrencilerde büyük bir mutlulukla katıldı.Üzerinde proje haberlerinin ve  proje afişlerinin bulunacağı duvar etwinning projelerine katılan öğrenci ve öğretmenler tarafından etwinning köşesi olarak kullanılacak.

Yayın: 14.02.2019 - Güncelleme: 14.02.2019 12:57 - Görüntülenme: 526